Noutati

Profitul record al Deere Company în trimestru III 2012

Profitul record al Deere Company în trimestru III 2012

Deere Company în trimestru III 2012 a primit 788 milioane USD ca profit net. Vă reamintim că, pentru aceeași perioadă de anul trecut, profit a fost 712.3 milioane USD.

Dacă luăm în considerare venitul net al Deere Company pentru acest an, aceasta va echivala cu 2.377 miliarde USD. În ceea ce privește anul trecut, cifra de profit sa ridicat la 2.130 miliarde USD.

Venituri la nivel mondial pentru al III trimestru a crescut cu 15% și este de 9,590 miliarde USD. Deere Company a înregistrat o creştere de 13% din veniturile, iar venit la o anumită perioadă este de 26.365 miliarde USD. Venitul din vînzari a echipamentelor agricole a constituit 8.930 miliarde USD pentru trimestru şi 24.454 miliarde USD pentru primele nouă luni ale acestui an. Aceasta este mai mare decât anul trecut. Cifrele au fost apoi 7.722 miliarde USD pe trimestru și 21.563 miliarde pe nouă luni.

Samuel Allen, care este Director executiv şi preşedinte al Consiliului de directori de Deere Company, a declarat că volumul de vânzări al companiei creşte prin modele inovatoare de John Deere, care au tot mai multe popularitate la clienţii. Deja este recunoscut că echipamentul John Deere - echipamente agricole cele mai inovatoare

Sectia tehnicii agricole, precum şi tehnicii pentru parcuri şi gradine a majorat vânzările sale cu 14% pentru al treilea trimestru, precum şi pentru ultimele nouă luni cu 11%. Şi, de asemenea, profitul de exploatare a crescut, ajungând la 1.014 miliarde USD pentru al treilea trimestru și 2.991 miliarde USD pentru primele nouă luni. Vă reamintim că anul trecut cifrele erau 859 milioane USD pentru trimestru şi 2.579 miliarde USD pentru nouă luni.

Secțiunea de tehnica pentru construcții și silvicultură, de asemenea, a majorat vânzările de echipamentul produs: 23% în al III trimestru și de 24% în primele nouă luni din anul 2012. Profitul de exploatare a constituit 113 milioane USD pentru trimestrul și 356 de milioane USD în primele nouă luni. 110 milioane USD şi 304 milioane USD anul trecut - cifrele corespunzătoare pentru anul precedent. Aceste rezultate excelente au fost posibile datorită creșterei exportului şi flexibilitații politicii tarifare. Acest lucru parțial a compensat creșterea costurilor pentru materii prime, costurile ridicate al cercetării și dezvoltării tehnologice, de asemenea, au crescut costurile pentru exploatare, administrare şi alte cheltuieli.

Se aşteaptată, că vânzările de tehnica agricolă și echipamente de grădinărit în anul 2012 va crește la 13%, iar echipamentelor de construcții și silvicultură va creşte cu 17%.

În Moldova mulţi agricultori deja au apreciat tehnica John Deere.

Întreprinderile agricole mari şi mici pot să se familiarizeze cu produse John Deere vizitind Centrul de vânzări de echipamente agricole sau în timpul expoziţiilor agricole speciale, ce se petrec în mod regular în satele din ţara noastră.