Noutati

John Deere Moldova

John Deere Moldova

Ştiri bune de la compania "AgroMester HD". 14 august 2012 la ora 16:00, în comuna Stăuceni, a avut loc deschiderea Centrului de Vânzările de tehnica agricolâ John Deere Moldova. Compania Agromeşter HD devine reprezentantul oficial al John Deere în Moldova. La deschiderea au participat reprezentanţi ai autorităţilor moldoveneşti, şefi de companii şi intreprinderi agricole.

Costurile de dezvoltare a complexului agro in municipiu Stâuceni au atins mai mult de unu si jumătate de milion de euro. Toate aceste lucrurile au fost făcute pentru a oferi fermierilor moldoveni cele mai bune maşini agricole di Statele Unite. Prin atenţia de către clienţi şi dorinţa de a coopera cu fiece fermier, John Deere tehnica agricola în Moldova este accesibil chiar şi pentru întreprinderile agricole mici.

Compania John Deere produce cel mai bun utilaj agricol pe parcursul mai mult de 150 ani. La moment dat Jonh Deere se vinde in mai mult de 160 de ţări din întreaga lume. Printre gama de tehnica agricola sa: tractoare, combine, semănători, pluguri, cultivatoare, şi alte echipamentу agricole. O trăsătură distinctivă de tehnica agricola John Deere: o mare performanţă, economie şi comfortul de serviciu. Patru usine de John Deere Corporation produc tehnica agricolâ de inalta calitate, prin care jumătate din cereale sunt recoltate sau prelucrate de aceeasi tehnica. John Deere obtine 40% din piaţa mondială de producţia de utilaje agricole. Acest lucru este numit un succes uimitor în domeniul comerţului. Şi acest succes va servi acum şi fermierilor din Republica Moldova. John Deere Moldova va contribui la cel mai înalt rezultat pentru toti.