Noutati

Agromester a prezentat tehnica John Deere noua la Ziua Campului

Agromester a prezentat tehnica John Deere noua la Ziua Campului

Compania Agromester HD - reprezentantul oficial John Deere in Moldova, a organizat din nou o sărbătoare "Ziua Campului". Evenimentul a avut loc la 18 iulie 2013 în satul Plopi raionul Dondușeni. Festivalul a fost temporizat cu începutul sezonului de recoltare.

Sărbătorirea "Zilei Campului" a început cu secerarea secțiunei de secară cu combina puternica noua agricola John Deere S670. La procesul de secerat au urmarit aproximativ 30 de șefi de întreprinderi agricole din țara noastră. Ei au apreciat înaltă eficiență de combina John Deere S670. După secerat demonstrativ oaspetilor a fost prezentată o nouă linie de modele MY2012. Combine John Deere de această linie sunt proiectate astfel încât la viteze mari de lucru mai putine boabe sunt afectate. Este extrem de eficient și secera un număr mare de culturi, chiar în condiții meteorologice nefavorabile. A fost, de asemenea, o prezentare a noului tractor John Deere 6930. Tractor John Deere 6930 - o mașina eleganta, frumoasa și, în același timp, puternica si are consum redus de combustibil. Ei exercita perfect o varietate de activități agricole.

Evenimentul sa încheiat la cina festivă, care a fost data la restaurantul "Covali" or. Dondușeni.

Agromester a prezentat tehnica John Deere noua la Ziua Campului Agromester a prezentat tehnica John Deere noua la Ziua Campului Agromester a prezentat tehnica John Deere noua la Ziua Campului Agromester a prezentat tehnica John Deere noua la Ziua Campului Agromester a prezentat tehnica John Deere noua la Ziua Campului Agromester a prezentat tehnica John Deere noua la Ziua Campului