Noutati

John Deere – castigator la Agrobrend-2013 în Ucraina

John Deere – castigator la Agrobrend-2013 în Ucraina

Compania John Deere deja pentru a patra oară devine castigatorul concursului "AGROBREND-2013" la nominalizarea "Cel mai bun producător". Acest lucru indică un interes stabil în producător de utilaje agricole americane.

Peter Krimm, Director General al «John Deere Ucraina» la aceste succese a remarcat faptul că Ucraina printre ţările CSI este o piaţă foarte importantă. Ucraina este regiunea centrală, care a furnizat de mult timp produse agricole la Europa şi Asia. Datorită solului fertil, climatului bun, structurei de agricultura şi infrastructură dezvoltată, piaţa agricolă a Ucrainei este ideala pentru John Deere.

Tehnica agricola John Deere este foarte populara în întreaga lume şi este apreciata la multe expoziţii. În Moldova de al doilea an la rând John Deere detine premii la expoziţii Moldagroteh. De exemplu la ultima expozitia de primavara "Moldagroteh 2013" John Deere a castigat diploma de gradul întâi pentru tractor John Deere 6D. Acest tractor si alte John Deere tractoare puteti vedea la Centrul de vinzari la Stauceni. În octombrie 2013, John Deere, de asemenea, va participa la Expozitia de toamna Moldagroteh 2013.