Noutati

Tractoare John Deere seria 8R si 6D

Tractoare John Deere seria 8R si 6D

La celebrarea "Zilei campului", care a avut loc 23 aprilie 2013 în satul Moscovei, la gospodaria agricola "Rezmost" au fost demonstrate tractoare John Deere 8R Seria și 6D. Acesta este tehnica minunata pentru agricultură. Tractoare pot rezista la lucrari grele și sunt capabili să lucreze non-stop, ce îmbunătățește semnificativ performanța lor, și este foarte util în timpul muncii de primăvara și toamna, atunci când fiecare zi se socoate.

Puterea motorului tractorului prezentat din seria 8R este de 285 de cai putere (rata maximă - 360 CP). Capacitate de ridicare a tiranților ajunge până la 11 tone, ceea ce face acest tip de tehnică ideal pentru diferite operațiuni agricole, și nu numai.

Alte două tractoare care au fost prezentate la întrunire reprezintă cele mai populare modele de tractoare din seriile 6D si 6030. Ei au o dimensiune mai mică, în comparație cu tractoare din familia 8R. Totuși, acestea reprezintă tehnică de cultivare universală, și de asemenea, un instrument perfect – nu are diferență, ce doriți să faceți – să recoltați fân, să curățați țarcuri, să tundeți iarba îndelundul drumului sau pur și simplu să aliniați pasajul, aceste tractoare solide și practice vă permit să efectuați toate sarcinile necesare cu ușurință și rapiditate maximală, și cu cheltuire minimă de combustibil.

Modelul 6130D dispune de 130 de cai putere, un motor de 4 cilindri, cu o volumul de lucru 4,5 litri. Sistem de injecție a combustibilului cu presiunea înaltă pentru performanța mai mare chiar și la turații reduse a motorului, economisește până la 30% din cuplu maxim. Această mașina este foarte liniștită, datorită numărului mare de viteze pentru a asigura bună funcționare și adaptabilitate ușoară la orice tip de sol.

Ultimul tractor prezentat, și anume modelul John Deere 6930, este un pic mai puternic decât omologul său. Puterea lui ajunge până la 155 de cai putere, în timp ce "inima" acestei mașini este un motor cu 6 cilindri, cu volumul de lucru de 6,8 litri. Economisirea cuplului motorului ajunge la 35%, oferind chiar și mai mare tracțiune cu orice instrumente, chiar și în cele mai dificile condiții. Tractoare din această serie reprezintă o combinație perfectă de fiabilitate și dimensiuni compacte, ce, însă, nu afectează puterea lor.

Tractoare John Deere 8R și 6D puteti găsi la Centrul de vânzarea de mașini agricole John Deere în compania «Agromester HD", care este dealer oficial și exclusiv al John Deere Moldova. Aici puteți cumpăra utilaje agricole John Deere și piese de schimb.