Noutati

Aplicare GoHarvest pentru configurarea combinei John Deere

Aplicare GoHarvest pentru configurarea combinei John Deere

John Deere este o companie moderna, care utilizeaza larg tehnologii informative în domeniul sau. Acum, se poate ajusta și de a optimiza combine John Deere cu o nouă aplicație mobilă GoHarvest. Aplicația lucreaza pe smartphone-uri și tablete pe Android și iOS.

Vă amintim, că în ultimul an 2013 John Deere a lansat programul JDLink pentru notebucuri, calculatoare și dispozitive mobile, destinata pentru a regla funcționarea de mașini agricole. Noul program GoHarvest este conceput special pentru optimizarea combinelor. Cu ajutorul ei, puteți apela aplicatia întotdeauna si optimiza combina. Cu excepția setărilor combinei, programul GoHarvest ajută la creșterea productivității prin concentrarea pe nodurile individuale ale mașinii.

Esența reglarii constă în fapt, ca operatorul deschide aplicația și selectează John Deere combina W, T ori S seria, precum și tipul de cultură care trebuie recoltata. Aplicatia GoHarvest recomandă setările operatorului pentru o anumită cultură, folosind opțiunile de selectare clare: da/nu. Orice întrebare este ilustrata și însoțita cu diagrame.