Noutati

Agromester HD a pregătit o nouă ofeta pentru pulverizarea cu precizie maxima

Agromester HD a pregătit o nouă ofeta pentru pulverizarea cu precizie maxima

La 24-25 martie la dealer centru al companiei Agromester HD a avut loc instalarea GPS-controler-ului Hexagon la pulverizatorul Duke 3700 (Projet, Italia), agregat la tractorul John Deere 6150M.

GPS-controler-ul Hexagon oprește si porneste automat secțiunile pulverizatorului și determină traiectoria optimă care elimină suprapunerile și omiterile. Ca rezultat, controler-ul Hexagon economisește substanțele chimice și protejează culturile de expunerea excesivă la pulverizare.

Reprezentanții companiei Hexagon, produsele carei au fost alese de compania Agromester HD, au petrecut formarea ingineri lor și manageri lor companiei Agromester HD prin metode de instalare, calibrarea și exploatare a pulverizatoarelor echipate cu sistem de Hexagon.

La rândul său, pulverizatorul Duke 3700 a fost agregat la tractorul John Deere 650M, în cabina carui a fost instalat un sistem de navigație Hexagon Ti5. Astfel, a fost configurat si integrat cel mai modern sistem și de înaltă precizie pentru pulverizare eficientă.

Tractorul și pulverizatorul echipat în acest fel, permite agricultorilor ce il utilizeaza de a obține rezultate remarcabile cât mai eficient posibil.

Managerii companiei Agromester HD oferă clienților sai, nu doar tehnica excelenta dar si solutii pentru o agricultură cit mai eficienta cum ar fi sistemele integrate . Managerii companiei studiază nevoile clienților și le oferi soluții personalizate, care includ combinatia corespunzător configurarata a instrumentelor de precizie cu tehnica agricola, precum și suport pentru clienți sai.

John Deere

John Deere

John Deere

John Deere

John Deere

John Deere