Noutati

Combine John Deere T670

Combine John Deere T670

Fermierii din multe țări deja au apreciat combine John Deere Seria T puternice și economice. Chiar și o singura combina poate lucra rapid și eficient cu volumul mare de lucru. În Republica Moldova din 2012 asa mașină agrara poate fi cumparata de la distribuitorul național John Deere compania Agromester HD. Din 2014 combine John Deere T670 se vând si în Rusia.

Combine John Deere T-Series sunt cele mai puternice și productive intre masini agricole John Deere. Ele sunt cele mai potrivite pentru lucru pe spații agricole mari. In plus de putere, este de asemenea o combină de o înaltă tehnologie cu o varietate de soluții inovatoare.

În luna august 2014 au fost vandute prime combine John Deere T670. Cumparatorul a fost unul dintre cele mai mari întreprinderi agricole din regiunea Tula, Federatia Rusa. Compania "Znamenskoye" a cumpărat două combine John Deere T670.

Anterior, compania a lucrat cu trei combine rotative John Deere Seria W. Acum, ele au fost înlocuite cu 2 combine seria T. Ca rezultat, 2 combine John Deere T-Series fac mai mult decât 3 combine W-series.

Dupa spuse lui Michael Evlanov, presedinte companiei agricole "Znamenskoye" combine John Deere T-serie sunt destul de ușoare la utilizat, în ciuda caracteristicilor sale tehnice și echipamente inovatoare. De asemenea, combina este sigura in exploatare cu performanța inalta. În plus, cerealele sunt treierate fără pierderi, și consumul de combustibil cu 20% mai mic decât la alte echipamente pentru recoltat.

De asemenea, trebuie remarcat, și un nivel ridicat de confort pentru combineri. Combina John Deere seria T are cabina spatioasa, fotoliu, vizibilitate buna. Gestionarea este automata, deci nu este nevoie de o invatatura lunga.