Noutati

John Deere la СТТ'2013

John Deere la СТТ'2013

Lider mondial in vanzari de tehnica agricola compania americana John Deere a introdus modele inovative de echipamente, dezvoltari intelectuale pentru deservirei flotei de tehnica la expoziția internațională "STT'2013." Expoziția a avut loc în perioada de 4-8 iunie, în centrul expozițional "Crocus Expo" din Moscova. John Deere a introdus, de asemenea, modele de echipamente agricole deja bine-cunoscute și populare, care au aratat calitatile sale pe campuri CSI.

Expoziția "STT'2013" in acest an a fost foarte populara, a fost vizitata de aproximativ 36.000 de oameni. Și, ca întotdeauna, standul de compania John Deere a atras mulți vizitatori. De asemenea a fost demonstrat un spectacol frumoasă, in care a fost inclus un concurs pentru buldo-excavatoare. În competiția, prima într-un mod similar, oricine a putut participa.

În timpul conferinței de presă, care a avut loc în cadrul expoziției "STT'2013", vizitatorilor a fost prezentat sistem de management WorkSight pentrul flota de tehnica agricola John Deere. Acest sistem vă permite să gestionați profesional o flotă de vehicule, și este proiectat pentru a reduce costurile și de a crește profitul proprietarilor de mașini agricole John Deere. Deere Company planifica în viitor apropiat, nu numai în Rusia, dar și în alte țări CSI, inclusiv Moldova, sa introduca acest sistem. Aflati mai multe despre tot ce John Deere planifica în Republica Moldova la dealer oficial și exclusiv Agromester HD. De asemenea, între 22 și 26 octombrie va avea loc expoziția "Moldagroteh 2013", unde puteti afla despre cele mai recente mașini agricole John Deere: John Deere tractoare, combine și alte mașini.