Noutati

Centru de vânzări John Deere în Moldova implineste un an

Centru de vânzări John Deere în Moldova implineste un an

Un an în urmă, la 14 august 2012, a fost deschis Centru de vânzări de utilaje agricole John Deere in Moldova. Centrul de vânzări este situat la Stauceni pe adresa Mateevici 28a. La evenimentul de deschidere au participat ambasadorul Statelor Unite, oficialii de la John Deere, autoritățile moldovenești, precum și directorii de ferme agricole. Aceasta arata un mare interes de mașini agricole de faimosul brand american.

Compania Agromester HD, care a devenit reprezentantul oficial al John Deere în Moldova, tot acest an a lucrat extensiv cu privire la promovarea și vânzarea de echipamente John Deere. Au fost mai multe evenimente de "Ziua Campului", la care au fost invitati liderii fermierilor moldoveni, ca să se familiarizeze cu tehnica de producător de frunte in practica. Aceste activități permit consolidarea relațiilor de afaceri și încheierea contractelor noi pentru furnizarea de tractoare, combine, semanatori și alte mașini agricole.

În plus de prezentări la festivitățile agricole "Ziua câmpului», Agromester HD a organizat seminare de tehnica John Deere pentru fermieri din Moldova. În timpul acestor seminarii fermieri au studiat specificațiile tehnice și reglementările pentru tractoare John Deere. Agromester HD de asemenea a instructat personalul, trimitind manageri la uzine John Deere în Germania.

Tehnica agricola John Deere la expozitii internationale "Moldagroteh" a cucerit diplome de gradul II si I. Combina John Deere de seria T si tractor John Deere 8335R - au câștigat diplome de a-l II-lea grad, și tractoare John Deere 6D - I-l grad. Aceasta ne spune de încrederea fermierilor moldoveni la una dintre cele mai bune la vânzare din lume mașini agricole și de un viitor bun pentru John Deere în Moldova.