Noutati

Sisteme AMS de la John Deere agricultorilor moldoveni

Sisteme AMS de la John Deere agricultorilor moldoveni

John Deere propune agricultorilor moldovenesti AMS sisteme de precizie in agricultura (scurt, AMS - Agro Management Solutions), care permit să efectuați și să documentati calitativ lucrările agricole la ferme. John Deere ofera produse pentru fermieri, cum ar fi sistema de conducere automată AutoTrac și sistema de conducere paralel Parallel Tracking. Parallel Tracking este o aplicație gestionat manuala.Soft poate fi upgradat la un sistem automat de conducere. Esența întregii ei este de a economisi timp si cheltuieli la substanțele chimice utilizate, precum și de combustibil.

AMS sistem, instalata la tractor John Deere sau combina, vă da un raport cu privire la toate lucrarile de utilaje agricole, cum ar fi salinitatea solului, rata de semințe utilizate de sămânțăre, condițiile meteorologice. Toate acestea va ajuta efectiv la economisirea tuturor cheltuielilor. Un astfel de control poate ajuta la evitarea multor greseli, cum ar fi îngrășămintarea și insemințarea suprasuficienta. In plus, sistema construieste hărțile exacte de roada.

Sisteme de precizie de la John Deere nu sunt doar "dispozitive avansate", aprovizionate ca un pachet de opțiune. Sunt dispozitive moderne care se achita prin economisirea timpului și costurilor. Pentru a cunoaste AMS puteti intra în centrul de Utilaje agricole John Deere la comuna Stăuceni. Companiei Agromester HD este dealer oficial și exclusiv de John Deere în Republica Moldova.