Noutati

Managerii Agromester HD au fost instruiți cu privire la cele mai noi oferte John Deere pentru clienții săi

Managerii Agromester HD au fost instruiți cu privire la cele mai noi oferte John Deere pentru clienții săi

Agromester HD - dealer oficial John Deere în Moldova, se conduce in toate celui mai inalt standart John Deere. Deasemenea, investeste în dezvoltarea profesională continuă a angajaților săi. Asa dar, pe data de 2 februarie in incinta centrului Agromester HD din Stauceni a avut loc trainingul angajaților companiei, ce tine de vinzarea utilajelor agricole John Deere in regiunea de Nord a țării.

Trainingul pentru managerii, ce deservesc clienții companiei în partea de Nord a Moldovei, a inclus seminarul introductiv pentru toate produsele oferite de John Deere pe piața moldovenească. În timpul trainingului, managerii companiei au studiat cele mai recente inovatii, modele, prețuri și avantajele de concurenta ale John Deere. Ca urmare a instruirii, reprezentanții Agromester HD din regiunea de Nord vor fi capabili sa aplice soluții complexe pentru clienții companiei, reesind din cele mai bune posibilitati John Deere existente la momentul actual.

Agromester HD implementează cu atenție strategia John Deere in viata de zi cu zi, astfel incit tehnica agricola John Deere sa fie utilizat foarte corect si extrem de eficient. Astfel, pe parcursul anului Agromester HD desfășoară în mod regulat seminare teoretice si practice cu privire la funcționarea corectă și eficientă a întregii game de tractoare și combine de recoltat John Deere. Deasemenea, se atrage atentie la instruirea continuă a angajaților din domeniul reparații, a managerilor, a reprezentanților de vânzări și al altor angajați ale companiei.