Noutati

Tehnica agricola John Deere – un asistent de încredere pentru fermieri

Tehnica agricola John Deere – un asistent de încredere pentru fermieri

Recent, într-una din întreprinderile agricole din regiunea Tyumen a petrecut "Ziua Câmpului", care a fost organizata de către unul dintre dealeri locali al John Deere. Vizitatorilor au fost prezentate tractoare, combine, pluguri și mașini de recoltare John Deere.

La sărbătoarea au venit șefii de întreprinderi, ingineri, agronomi, reprezentanții mediului de afaceri agricole. Acest lucru sugereaza faptul, ca inca multi fermieri sunt interesati de achizitionarea mașini agricole John Deere.

La "Ziua Câmpului", au fost prezentate modele inovatoare de echipamente pentru prelucrarea solului. De exemplu, combina John Deere 7380 noua. Calculator combinei este capabil de a gestiona toate procesele de recoltare. De asemenea, a stârnit un mare interes tractor John Deere 6135B. Tractor are un pachet pentru a starta în vreme rece. Motor PowerTech are înaltă presiune de distribuire a carburantului.

Unul dintre vizitatori a sugerat că ar fi bine, dacă ar lucra anumite programe de subvenționare pentru achiziționarea de echipamente John Deere. Din cauza lipsei de bani de multe ori nu pot  cumpara tehnica dorita.

Dar, în Republica Moldova astfel de programe lucreaza. Recent, în țara noastră a fost anulat TVA la achiziționarea de mașini agricole. Acest lucru va face tehnica mai accesibila. În plus, fermieri pot cumpăra tractoare, combine sau alte utilaje agricole in credit. Pentru a face acest lucru, contactați ProCredit Bank. Mulți fermieri au procedat asa, iar acum mașini sigure și productive John Deere lucreaza in campurile lor.