Tractoare John Deere 6170M

Tractoare John Deere 6170M
Tractoare John Deere 6170M
Tractoare John Deere 6170M
Tractoare John Deere 6170M
Tractoare John Deere 6170M

Tractoarele John Deere 6170M demonstrează performanțe excelente în cîmp și pe drum. Ele au toate calitățile brandului John Deere, precum și caracteristici inovatorii ce le fac mai universale, mai puternice și mai eficiente decât vreodată.

Tractoarele John Deere 6M vor deveni partenerul dumneavoastră de încredere în toate domeniile de afaceri agricole. Oricare ar fi obiectivul dumneavoastră, tractorul John Deere 6170M vă va ajuta să obțineți cu ușurință rezultate mai superioare. Tractorul dumneavoastră John Deere 6170M are destulă capacitatea și tehnologie de gestionare a acestuia. Puterea se realizează prin motoarele de inaltă performanță PowerTech E.

În toate tractoarele John Deere 6170M, ca si in tractoare John Deere 6150M, se folosește renumita construcție a șasiului integral John Deere, care oferă fiabilitate ridicată, vibrații reduse și o masă mai mică. Sistemul hidraulic cu centru închis este conceput pentru a satisface cerințele instrumentelor moderne tractate și montate, iar sistemul de suspendare din față ce ete integrat și arborele prizei de putere din față permite tractorului de a deveni universal in folosință.

Tractoarele John Deere 6170M folosesc rezonabil puterea

Datorită sistemului hidraulic de înaltă performanță Tractoarele John Deere 6170M au dobândit versatilitate de neegalat.

Sistemul cu compensare al presiunii și fluxului asigură un flux maxim de 114 l / min. Dar, debitul maxim se obține numai dacă încărcarea sistemului este cu adevărat necesar. În cazul în care nevoia de un flux dispare, sistemul revine la modul standby cu un consum zero. Acest lucru va permite creșterea eficientă a consumului de combustibil și funcționare echipamentului. De asemenea, mărește viteza de reacție a sistemului de direcție.

Sistemul hidraulic a tractoarelor John Deere 6170M este prevăzută pentru a controla utilajul tractat prin intermediul supapei selective (poate găzdui până la 4 perechi). În plus, sistemul hidraulic poate fi echipat adăugător cu ieșiri hidraulice din față.

Înaltă performanță a sistemului de compensarea a presiunii și a fluxului, ce lucrează "doar la cerere", este perfect pentru lucrul cu încărcătorul frontal. Sistemul hidraulic de compensare a presiunii și fluх a companiei John Deere, cu ușurință va face față cu munca grea.

Tractoare John Deere 6170M au o construcție cu un carcas intregral. Carcasul integral crește stabilitatea și securitatea tractoarelor John Deere 6170M. Frânele PowerFill, instalate la cerere, constituie o garanție suplimentară și de îmbunătățesc manevrarea, în special atunci când coborîți pe pante, sau în sarcinele de transport direct pe drum.

  • Reglează automat iluminarea din mersul suspensiei ± 50 mm;
  • Setarea automată a sensibilității axei și rigiditatea suspensiei;
  • Lungimea barei de tracțiune pentru transmiterea eficientă a tracțiune;
  • Sincronizarea cu un sistem de control pentru utilajele de remorcare pentru a compensa oscilațiile verticale în cele mai dificile condiții de muncă.

Tractoare John Deere 6170M - mai multă precizie și nici un stres!

Utilizarea sistemelor de precizie John Deere va crește profitabilitatea lucrărilor datorită economisirii de combustibil, semințe și îngrășăminte.

Receptor StarFire

Receptorul StarFire 3000 functioneaza la toate nivelurile de precizie (SF1, SF2 și RTK) și este compatibil cu toate sistemele de navigație ale companiei John Deere. Receptorul oferă precizie de ± 2,5 cm. În plus, Starfire 3000 primește un semnal de la sateliții la un unghi doar 5° deasupra orizontului, deci chiar și condiții nefavorabile, cum ar fi prezența fîșiei forestiere, nu va interfera cu munca dumneavoastră.

AutoTrac Universal

Sistemul AutoTrac Universal 200 permite menținerea preciziei permanente de trecere pe traiectoria impusă, și reduce costurile de operare ale mașinii. Instalarea și configurarea unui sistem de direcție AutoTrac Universal 200 la tractoarele Seria 6M nu ia mai mult de o oră. Dacă este necesar, acest kit poate fi reutilat de la o mașină la alta.

Display GreenStar

Display-ul GreenStar 2 1800 - un ecran color cu diagonala de 17 cm, memoria interna - 400 MB. Compatibil cu conducere automată, în conformitate cu standardele ISOBUS, conține funcția de afișare a cardurilor, documentarea de bază și controlul secțiilor cu instrumente John Deere. Display-ul GreenStar 3 2630 - display touchscreen cu diagonală 26 de cm, memorie interna - 800 MB. Acest ecran include toate caracteristicile de sisteme agricole de precizie, începînd de la conducere automată, virajuri automate și control secțiilor instrumentelor și finisînd cu lucru anterior stabilit și stabilirea automată a perimetrului cîmpurilor.

Compatibilitatea perfectă a tractorlui John Deere 6170M

Un șir de opțiuni suplimentare pentru uneltele montate și tractate, vă va permite să profitați din plin de putere și posibilitățile largi a tractorului John Deere 6170M.

APP există pentru două opțiuni de viteze: 540/1000 sau 540 / 540E / 1000 rot / min.

Indiferent de tipul de instrument pe care îl utilizați (tractat, montat implementat cu priză de forță sau sistem hidraulic), toate echipamentele, John Deere oferă confortul de operare și excelență în design, oferind o eficiență maximă și a productivității muncii dumneavoastră.

Pentru o activitate mai vastă, de asemenea am considerat și opțiunea suspensiei din față, ceea ce este ideal pentru instalarea blastului și lucrul cu instrumentele din față. Suspensia din față poate fi folosită în combinație cu APP frontal al companiei John Deere.

APP din față încorporată.

Pentru tractoarele John Deere 6170M este prevăzută opțiunea unei APP din față încorporată cu capacitatea maximă de încărcare de 4000 kg. In plus, este prevăzut ți un set pentru montarea suspensiei în condiții de cîmp.

Caracteristicile suspensiei din față:

  • Două perechi de subape de control selective;
  • cilindri cu acțiune dublă pentru ridicare și coborâre;
  • priza cu șapte prize pentru conectarea electrică;

Caracteristici tehnice a tractorului John Deere 6170M

Tractoare John Deere 6170M Tractoare John Deere 6170M

Tractoare John Deere 6150M

John Deere 6150M

Dealer-ul oficial John Deer Moldova Agromester HD, vă propune o novație - Tractorul John Deere 6150M. Cu ajutorul acestui model, John Deer intenționează să conc ...

Tractoare John Deere 6170M

John Deere 6170M

Tractoarele John Deere 6170M demonstrează performanțe excelente în cîmp și pe drum. Ele au toate calitățile brandului John Deere, precum și caracteristici inova ...

Tractoare John Deere seria 7030

John Deere 7030

Tractoare John Deere 7030 serie demonstrează o performanţă excellentă în efectuarea operaţiunilor agricole în domeniu şi performanţe buna de conducere la transp ...

John Deere tractoare seria 8R

John Deere 8R

John Deere tractoare sunt proiectate pentru lucrari pe pamint de la orizont la orizont. Acesta sunt cele mai puternice, confortabile şi uşuare la utilizare. Dvs ...

Tractor John Deere 9R

John Deere 9R

John Deere 9 R - este cel mai puternic tractor cu roţi, fabricat de "John Deere" la uzina Waterloo, SUA. Aceste John Deere tractoare - sunt de scop general, con ...