Tractoare John Deere 6150M

Tractoare John Deere 6150M
Tractoare John Deere 6150M
Tractoare John Deere 6150M
Tractoare John Deere 6150M
Tractoare John Deere 6150M

Dealer-ul oficial John Deer Moldova Agromester HD, vă propune o novație - Tractorul John Deere 6150M. Cu ajutorul acestui model, John Deer intenționează să concureze serios cu tehnica agricolă tradițională din regiunea noastră.

Compania a dezvoltat o mașină John Deere 6M, care combină în sine avantajele tradiționale John Deere - calitate si fiabilitate, cu noile tehnologii care să creeze un nou nivel de control și o manipulare mai îmbunătățită a tractorului.

Tractoarele John Deere seria 6150M sunt echipate cu motoare înnoite PowerTech E. Testele au demonstrat o performanță extrem de înaltă a acestui motor.

La tractoare John Deere 6150M, ca si in tractoare John Deere 6170M, este utilata construcția clasica cu carcas integral marca John Deere, care se caracterizează prin rezistență ridicată, diminuarea vibrațiilor și greutatea totală mai echilibrată.

Performanța tractoarelor John Deere 6150M

Creșterea puterii și momentului de turație, combinate cu un consum redus de combustibil - acestea sunt caracteristicile definitorii ale motoarelor cu 6 cilindri PowerTech E cu volum de 6.8 L, montate pe tractoare John Deere 6150M. Designerii sunt mândri de aceste motoare extrem de eficiente - și absolut justificat! Ca și toate celelalte unități ale companiei John Deere, aceste motoare sunt extrem de robuste și fiabile.

Optimizarea puterii motoarelor și momentului de turație va aduce tractoare John Deere 6150M la un nou nivel de funcționalitate și eficiență.

La John Deere 6150M puterea crește, consumul scade.

Tractoarele John Deere 6150M sunt proiectate pentru un consum de combustibil mai economic în combinație cu puterea maximă în timpul exploatăriii. Aceast principiu este abordat la toate părțile principale ale mașinii, începând cu anvelopele mari și diferite tipuri ale transmisiei și terminând cu sistemul hidraulic cu compensația presiunei și a fluxului, care intră în funcțiune numai atunci când este necesar.

Verificați balastare tractorul John Deere 6150M!

  • Verificați presiunea în anvelope;
  • Verificați setările instrumentelor;
  • Utilizați sistemul de navigare pentru a reduce suprapunere;
  • Folosiți numai piese de schimb originale John Deere;

John Deere 6150M totul la vedere, la îndemâna dumneavoastră!

Tractor John Deere 6150M, ca și fratele său John Deere 6170M, poate lucra fără întrerupere un timp indelungat. Prin urmare, sarcina prioritară a designerilor este de a proteja operatorul de oboseală. Acest lucru este mult mai mult decât un scaun confortabil care oferă suport pentru spate.

Cel mai important -ca panoul de control să ia în considerare nevoile individuale, toate comenzile sunt la îndemână și nimic nu împiedică vizibilitatea.

Mediu de lucru ergonomic înseamnă productivitate crescută și reducerea timpului staționării. În cabina tractorului 6150M, pentru operator, a fost creat un mediu confortabil și curat cu multiple funcții.

Pe noul panou de bord informația este afișată cu o precizie mai mare, iar datorită vizibilității de 360°, nimic nu scapă din atenția operatorului. Sistem integrat de control inteligent (iTEC de bază) vă permite să activați sau dezactivați sistemele integrate (diferențial, APP și patru roți. Toate aceste oferă o reducere semnificativă a presiunii pe tractor și operator.

Datorită display-ului clar de date grafice, analog exacte și instrumentelor de măsurare digitale și controale sensibile la atingere, un panou de instrumente îmbunătățit oferă furnizarea de informații complete din toate sistemele majore.

Parbrizul masiv oferă o vizibilitate excelentă, care este esențială atunci când se lucrează cu arme frontale montate. Parbrizul poate fi deschis și este suspendat de sus - poate fi deschis pentru o aerisire mai bună.

Mersul lin a tractorului John Deere 6150M

Alegerea corecta a transmisiei, în mod direct influențează performanța și eficiența echipamentului. Pentru seria 6M, oferim două opțiuni de transmisii: PowrQuad Plus și AutoQuad Plus.

Având în vedere caracterul de funcționare pentru modelul 6150M este pravăzut un reductor de viteză. Toate transmisiile a tractoarelor 6M John Deere combină în sine o construcție verificată în timp și tehnologii de economisire a energiei inovatoare. Rezultat: fiabilitate garantată, operare intuitivă și costuri de întreținere reduse.

Transmisie PowrQuad Plus

Se propune în varianta modificată 20/20. Această transmisie oferă schimbarea rapidă a vitezelor; toate transmisiile și intervalurile sint sincronizate. Pentru a comuta intervalul de viteză, se va utiliza unica manetă cu funcția deconectării a ambreiajului și alegerea vitezelor folosind butoanele. Tehnologia SoftShift asigură o comutare de viteză lentă, chiar și la supraincarcare.

Transmisie AutoQuad Plus

Combină toate avantajele de transmitere PowrQuad Plus, cu schimbare automată sub sarcină în fiecare interval. În același timp momentul de trecerea este ajustat în funcție de domeniu.

Caracteristici tehnice a tractorului John Deere 6150M

Tractoare John Deere 6150M Tractoare John Deere 6150M

Tractoare John Deere 6150M

John Deere 6150M

Dealer-ul oficial John Deer Moldova Agromester HD, vă propune o novație - Tractorul John Deere 6150M. Cu ajutorul acestui model, John Deer intenționează să conc ...

Tractoare John Deere 6170M

John Deere 6170M

Tractoarele John Deere 6170M demonstrează performanțe excelente în cîmp și pe drum. Ele au toate calitățile brandului John Deere, precum și caracteristici inova ...

Tractoare John Deere seria 7030

John Deere 7030

Tractoare John Deere 7030 serie demonstrează o performanţă excellentă în efectuarea operaţiunilor agricole în domeniu şi performanţe buna de conducere la transp ...

John Deere tractoare seria 8R

John Deere 8R

John Deere tractoare sunt proiectate pentru lucrari pe pamint de la orizont la orizont. Acesta sunt cele mai puternice, confortabile şi uşuare la utilizare. Dvs ...

Tractor John Deere 9R

John Deere 9R

John Deere 9 R - este cel mai puternic tractor cu roţi, fabricat de "John Deere" la uzina Waterloo, SUA. Aceste John Deere tractoare - sunt de scop general, con ...