Procurarea şi finanţarea tehnicii agricole John Deere

Procurarea şi finanţarea tehnicii agricole John Deere

Doriţi să cumpăraţi tehnică cu o productivitate şi fiabilitate înaltă pentru întreprinderea dvs., dar nu dispuneţi de mijloace proprii pentru procurarea maşinilor din segmentul superior premium? Dealerul John Deere în Moldova - Agromester HD – formează pentru clienţii săi oferte maximal avantajoase de vânzare a tehnicii agricole prin mecanisme de finanţare de lungă durată.

Compania Agromester HD propune clienţilor săi diverse programe de finanţare pentru cumpărarea tehnicii agricole.

Finanţare prin proiecte tehnice 2KR şi MECAGRO

Facilitatea procedurii şi lista succintă de documente solicitate, dobânda accesibilă pentru tranzacţie, experienţa vastă în finanţarea achiziţiilor de tehnică agricolă îi vor permite clientului să realizeze fără dificultăţi şi în termene restrânse procurarea tehnicii necesare prin intermediul acestor programe.

Finanţare în băncile financiare şi organizaţiile de leasing

Fiecare client are relaţii de afaceri deja stabilite cu anumite instituţii financiare din ţara noastră. În conformitate cu solicitările dvs., noi efectuăm vânzarea tehnicii John Deere cu finanţare în instituţia financiară, care conlucrează cu dvs.

Finanţare din fondurile Comunităţii Europene, IFAD

Resursele şi condiţiile fondurilor şi organizaţiilor internaţionale pentru procurarea tehnicii performante John Deere sunt apreciate şi acceptate de mulţi producători agricoli din Republica Moldova.

Compania noastră participă la mai multe proiecte de procurare a tehnicii şi utilajului şi de implementare a celor mai noi tehnologii în agricultură.

În fine, vă reamintim: John Deere este ce mai economicoasă tehnică din lume în întreţinere şi exploatare, fiind acoperită prin obligaţiile de garanţie ale unui dealer de încredere.