John Deere

Tractoare John Deere 6B - universale, de incredere, fiabile
John Deere 6B

Tractoarele din seria 6B sunt mașini noi create de inginerii de la John Deere. Trăsătura lor distinctivă este noul design, indici excepționali de fiabilitate și putere. John Deere 6B a fost creat pentru executarea lucrărilor agricole.

Citiți broșura
Tractoare John Deere 6M - germani neobosiți pentru câmpuri moldave fertile
John Deere 6M

Dealer-ul oficial John Deer Moldova Agromester HD, vă propune o novație - Tractorul John Deere 6150M. Cu ajutorul acestui model, John Deer intenționează să concureze serios cu tehnica agricolă tradițională din regiunea noastră.

Citiți broșura
Tractoare John Deere seria 7030
John Deere 7030

Tractoare John Deere 7030 serie demonstrează o performanţă excellentă în efectuarea operaţiunilor agricole în domeniu şi performanţe buna de conducere la transportarea.

Citiți broșura
John Deere tractoare seria 8R
John Deere 8R

Tractoarele din seria John Deere 8R includ 9 modificări diferite. Până în 2019, cea mai puternică versiune a lui 8R a fost tractorul John Deere 8370R, cu o putere de 370 CP. Din acest an a apărut versiunea John Deere 8400R, puterea sa fiind…

Citiți broșura
Tractor John Deere 9R
John Deere 9R

John Deere 9R este cel mai puternic tractor cu roți. Producția se realizează la uzina Waterloo din SUA. Este un tractor pentru uz general, care efectuează lucrări grele în domeniul cultivării plantelor, poate să funcţioneze cu agregate cu lăţime…

Citiți broșura
Combina John Deere seria S
John Deere S series

Combină John Deere de secerat de Seria S este o combină de înaltă performanţă, cu cel puţin daune la cereale. Combina de Seria S este conceputa pentru a recolta toate cereale, boboase şi seminţe oleaginoase, în toate condiţiile.

Citiți broșura
John Deere combina seria T
John Deere T series

John Deere combina seria T - o masina care poate rapid şi calitativ treiera tot, ce a fost cultivat în câmp, cu pierderi minime şi fără a deteriora cereale şi paie.

Citiți broșura
Noul model al combinei cerealiere John Deere seria W
John Deere W series

Combinele John Deere ale noii serii W posedă o serie de avantaje față de „predecesorii” săi. Randamentul noii combine a sporit cu mai bine de 5%. Diametrul cilindrului bătător este de 660 mm cu 10 bice şi o bară Booster (bară de dezaristare),…

Citiți broșura
Combine Autopropulsate de Recoltat Furaj John Deere 8000
John Deere 8000

Echipamentele John Deere sunt cunoscute în toată lumea pentru fiabilitatea lor extraordinară. Astfel, atunci când investiţi într-o combină de recoltat furaje John Deere 7050 sau 7050i, puteţi fi sigur că achiziţionaţi un utilaj robust.

Citiți broșura
AutoTrac sistem integrat de conducere automată
AutoTrac

Cu tehnologia de ghidare AutoTrac de la John Deere puteți îmbunătăți performanța oricănd doriți; pas cu pas – indeferent ce fel de utilaj folosiți. Acest sistem vă permite să reduceți costurile de exploatare, cum ar fi munca.

Citiți broșura
Plug 2410 John Deere
Plug 2410 John Deere

Plug 2410 datorită soluţii tehnice noi şi construcţii îmbunătăţite de proiectare are o performanţă înaltă. Construcția unei componente din cuplajul plutitoare standartă oferă copierea excelentă de teren cu control exact de adâncimea solului…

Citiți broșura
Pluguri John Deere 3810 și 3910
Pluguri John Deere 3810 și 3910

Sigure și productive John Deere prezintă cele mai noi pluguri reversibile 3810 și 3910 de tip semi-purtate – o alegere optimă pentru tractoarele John Deere cu capacitate de lucru mai mare decît medie.

Citiți broșura
Cultivator John Deere 2210
Cultivator John Deere 2210

Cultivator 2210 John Deere: Lucrează perfect la un număr mare de reziduuri vegetale. Roți de sprijin oferă adâncime constantă de cultivare pe sol inegal. Ajustarea adâncimea de un mâner.

Citiți broșura
Stropitori autopropulsate John Deere seria 4030
Stropitori autopropulsate JD 4030

Stropitori autopropulsate John Deere seria 4030 sînt concepuți pentru o varietate de clienti - de la fermieri, care cultivează culturile diferite cu cereri mari la tehnologii stropitoare, pană la companii, ce pulverizează intensive suprafețe…

Citiți broșura
Stropitori tractate John Deere seria 700
Stropitori tractate JD 700

Stropitori tractate John Deere - cea mai bună protecție a culturilor! John Deere consideră că protecția efectivă a culturilor este foarte importantă pentru vitalitatea unei economii moderne.

Citiți broșura
Stropitoare autopropulsată John Deere R4045
Stropitoare JD R4045

Stropitoarea autopropulsată John Deere – este combinația perfectă între siguranță, tehnologii moderner, comfort și simplitatea utilizării. Aceste mașini cu o fardă la sol ce începe cu 127 cm și poate fi mărită până la 193 cm.

Citiți broșura
Semanatoare pneumatica John Deere 1895 si remorcă pneumatica 1910
Semanatoare pneumatica JD 1895

Semănătoare pneumatică John Deere 1895 este parte dintr-o unitate John Deere constând din remorcă pneumatică (model 1910), în combinație cu modelul 1895.

Citiți broșura
Paralel Tracking: ghidare manuală avansată pentru ecranele GreenStar
Parallel Tracking

Parallel Tracking: ghidare manuală avansată pentru ecranele GreenStar. Parallel Tracking este o soluție ideală de ghidare manuală pentru fermele în extindere, care este preîncărcată în ecranul dumneavoastră GreenStar.

Citiți broșura
Semanatoare mecanica No-Till 1590
Semanatoare mecanica JD 1590

Semanatoare mecanică No-Till 1590 este utilizată pentru însămânțare directă, tehnologie tradițională și minimă. Dacă sunteți angajat în agricultura cu folosirea unor tehnologii diverse prelucrarea solului, atunci aveți două opțiuni.

Citiți broșura
Semănătoare mecanică John Deere 455
Semănătoare mecanică JD 455

Semănătoare mecanică John Deere 455 - o remorcă mecanică, care este proiectată pentru culturile cereale, boboase și culturi furajere pe sol bine-pregătit si nivelat.

Citiți broșura
Semanatoare de precizie John Deere seria 1700
Semanatoare John Deere 1700

Compania John Deere vă propune un sortiment vast de semănători de precizie, cu o rapiditate de lucru și productivitate înaltă. Fiecare semănătoare este echipată cu secții MaxEmerge care dispune de un sistem de contorizare a semințelor VacuMeter.

Citiți broșura
Semănători vacuum pentru culturile prășitoare John Deere Bauer
Semănătoare vacuum Deere-Bauer

Semănători seria DB (Deere & Bauer) sunt largi și de caltă performanță. John Deere le produce în parteneriat cu compania Bauer Built Manufacturing.

Citiți broșura
Stropitori tractate John Deere seria M900/M900i
Stropitori JD M900/M900i

Productivitatea sporită, autonomie maximală și cheltuieli de exploatare joase – toate aceste calități Dvs. veți găsi în noile stropitori tractate John Deere seria M900/M900i.

Citiți broșura
Decompactor disc John Deere 512
Decompactor disc John Deere 512

Decompactor disc seria 512 produs de compania americană John Deere este proiectat pentru tăierea și amestecarea reziduurilor de plante, slăbirea și amestecarea solului, eliminând compactarea solului și pentru a obține o suprafață plană de teren.

Citiți broșura
Semanatoare John Deere 1780
Semanatoare pneumatică JD 1780

Semanatoare John Deere pneumatică de model 1780 poate fi folosită pentru a semăna porumb, floarea soarelui, soia de alte diferite fracțiuni. În Ucraina primele modele au început să fie aduse în a doua jumătate a anilor 90 secolui trecut.

Citiți broșura