Promoții

Tehnica agricola in leasing până la 0% pe an!

Tehnica agricola in leasing până la 0% pe an!

Compania Agromester HD, distribuitor oficial al utilajului agricol John Deere, oferă clienţilor săi un nou serviciu de finanţare a utilajului agricol în leasing la cele mai avantajoase condiţii, inclusiv 0%!

La încheierea contractului de leasing în lei moldoveneşti, rata dobânzii variază de la 1% (leasing pentru 1 an) până la 11% pe an (leasing pentru 3 ani).

Când se încheie contractul în euro, dobânda anuală variază de la 0% anual (leasing pentru 1 an) până la 7% (leasing pentru 3 ani).

Rata dobânzii pentru leasing depinde şi de mărimea mijloacelor proprii (contribuţiei iniţiale), achitate de client pentru produs. Plata minimă în avans este de 30%. În caz dacă clientul plăteşte 50% din valoarea utilajului agricol, se reduce rata dobânzii.

Condiţiile de leasing

  • Moneda de finanţare - lei moldoveneşti sau euro;
  • Perioada de stingere a leasingului - de la 1 la 3 ani;
  • Contribuţia iniţială - de la 30 la 50 la suta din valoarea utilajului agricol;
  • Rata dobânzii pentru leasing - de la 0 la 7 la sută pe an (în euro), de la 1 la 11% pe an (în lei moldoveneşti).

Avantajele actualei oferte de leasing de la compania Agromester HD – tehnică agricolă de calitate, accesibilitate, transparenţa tuturor tranzacţiilor, uşurinţă în perfectarea documentelor şi condiţii perfecte la stabilirea ratelor dobânzii. Perioada examinării cererii şi încheierii contractului de leasing nu depăşeşte 2-3 zile (de obicei - nu mai puţin de o lună).

Pentru a cumpăra echipamentul John Deere în leasing, e necesar să expediaţi o cerere companiei Agromester HD pe e-mail (datele de contact sunt indicate mai jos). Specialiştii companiei noastre vor examina comanda dumneavoastră în cel mai scurt timp şi vă vor propune cele mai bune condiţii. Puteţi, de asemenea, să obţineţi consultaţii la următoarele telefoane.

Telefoanele de contact ale companiei Agromester HD pentru prezentarea cererilor de leasing

022 819-203

022 819-204

serghei.pruteanu@agromester.md

Piese de schimb pentru combine John Deere cu reducere 10%!
08-08-2017

Asiguraţi cea mai bună performanţă şi calitate a recoltei la preţ redus! Oferta Agromester HD include: Reduceri la toate piese de schimb pentru combine John Deere – 10%; Reduceri la uleiuri tehnice şi… ...»

Oferta speciala in luna februarie: sistemele de navigatie si autoghidare John Deere - cu reducere 15%
08-02-2017

Doar in luna februarie clientii companiei Agromester HD pot beneficia de preturi speciale la sistemele pentru agricultura de precizie, cu o precizie sporita, acestea va economisesc combustibilul, ingrasamintele,… ...»

Tehnica agricola in leasing până la 0% pe an!
24-11-2016

Compania Agromester HD, distribuitor oficial al utilajului agricol John Deere, oferă clienţilor săi un nou serviciu de finanţare a utilajului agricol în leasing la cele mai avantajoase condiţii, inclusiv… ...»